Ενημέρωση και εξυπηρέτηση του καταναλωτή από το 1992

Η εταιρία οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού Plaitis δραστηριοποιείται από το 1992 με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, είδη και μέσα καθαρισμού, συστήματα οικονομίας νερού και ενέργειας, φρένα πόρτας και καμπίνες μπάνιου.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού Plaitis δραστηριοποιείται από το 1992 με ξενοδοχειακό εξοπλισμό - HoReCa είδη καθαρισμού & απολύμανσης, συστήματα οικονομίας νερού και ενέργειας, φρένα πόρτας, καμπίνες μπάνιου, Χαρτικά, πλαστικά.

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στον καταναλωτή –επαγγελματία ή ιδιώτη- ποιοτικά προϊόντα που διακρίνονται για την αντοχή τους στο χρόνο, την εργονομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους.

Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία μας σας εξασφαλίζει σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση και καθοδήγηση σε κάθε αγορά σας και σε οποιαδήποτε ανάγκη σας προκύψει. Με επιλεγμένα προϊόντα ελληνικά αλλά και εισαγόμενα προσπαθούμε να καλύψουμε τις όποιες ανάγκες των πελατών μας αλλά και να πρωτοπορούμε με νέα προϊόντα που δίνουν λύσεις και καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες ελληνικές εταιρίες  αλλά κάνουμε και εισαγωγή προϊόντων προκειμένου να παρέχουμε ευρύτερο φάσμα προϊόντων και καλύτερες τιμές.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρία Plaitis αποτελούν σημαντικό κομμάτι για τη λειτουργία της εταιρίας.

Φροντίζουμε την κατάρτιση του προσωπικού, την καλλιέργεια της επικοινωνιακής ικανότητας με τον πελάτη και την αξιοπρεπή οικονομική ανταπόδοση για την εργασία τους. Παρέχουμε συνθήκες εργασίας υψηλού επιπέδου σε ένα πλαίσιο συνεννόησης και συνεργασίας.

Στην εποχή που το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται με ολοένα ταχύτερους ρυθμούς, δημιουργήσαμε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου ο καταναλωτής με ευκολία και άνεση μπορεί να ανακαλύπτει τα προϊόντα που χρειάζεται και  να εξοικονομεί χρόνο για την παραγγελία και παραλαβή τους. Παράλληλα, στην ειδική ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος μας παρέχονται συμβουλές χρήσης και επίλυσης προβλημάτων καθώς και προτάσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα. Με περιβαλλοντική ευαισθησία συμπεριλάβαμε σε ξεχωριστή κατηγορία προϊόντα που είναι φιλικά στο περιβάλλον και το χρήστη και παρέχουμε προτάσεις και λύσεις που συμβάλλουν στην προστασία του οικοσυστήματος.

120 ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
20 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ
4000 ΠΡΟΪΟΝΤΑ
5000 ΠΕΛΑΤΕΣ
426 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2 ΑΠΟΘΗΚΕΣ

New eshop Plaitis.gr

Στο eshop μας θα βρείτε σταδιακά χιλιάδες προϊόντα, επαγγελματικής και οικιακής χρήσης. Από καθαριστικά ως είδη υγιεινής και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Ανανεώνουμε την γκάμα μας καθημερινά για να σας προσφέρουμε ποικιλία, ποιότητα και προσιτές τιμές.

''Excellence is not a skill it's an attitude'' - Ralph Marston

Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τα προϊόντα που θα σας προσφέρουμε. Από τα απλά καθημερινά είδη οικιακής χρήσης ως τα απόλυτα εξειδικευμένα προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού. Προϊόντα αειφόρου ανάπτυξης, οικολογικά, με πιστοποιήσεις που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.